Overig

Hoe kunnen we je nog meer helpen?


Ervaar jij problemen met bewegen, sporten of alledaagse activiteiten? Dan kan een bewegingsscreening jou helpen! 

Door een uitgebreide screening brengen we jouw manier van bewegen in kaart. Zo leer je hoe jouw lichaam beweegt en waar oorzaken van eventuele klachten vandaan kunnen komen. 

Het lichaam beweegt in één geheel, door deze volledige screening weten we precies waar de verbeterpunten liggen voor het optimaliseren van jouw beweegpatroon!

Het verbeteren van je sportprestaties kan soms lastig zijn als je niet weet waar je moet beginnen. 

Door onze performancescreening helpen we je inzichtelijk te maken waar je staat in je huidige sportprestaties. 

Zo kunnen we door verschillende conditie, kracht en stabiliteitstesten in kaart brengen wat jouw huidige fitheid is en op welke vlakken je kan verbeteren.

Ervaar je terugkerende problemen bij het opbouwen van je hardloopbelasting of het halen van hardloopdoelstellingen? 

 

Dan kan het waardevol zijn om een hardloopscreening te boeken. 

 

Door middel van een loopanalyse met videobeelden brengen we exact in kaart hoe je beweegt en rent. Hierdoor kunnen we precies zien waar eventuele problemen liggen die jou belemmeren in het maken van progressie. Na het maken van de screening krijg je een op maat gemaakt trainingsschema om jouw looptechniek te optimaliseren en je prestaties naar een hoger niveau te tillen!

Zij gingen je voor


Mandy & Yori
Read More
“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”
Anne & Nina
Read More
“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”
Lotte & Liz
Read More
“We sporten nu een aantal weken bij Koen en het is echt een aanrader! De trainingen zijn erg afwisselend en uitdagend wat er voor zorgt dat we elke keer het beste uit onszelf halen. Er wordt goed op lichaamshouding gelet en de trainingen worden aangepast naar wens. Koen pakt het serieus aan, maar is ook altijd in voor een geintje. Waar we het zelf allang hadden opgegeven, blijft Koen ons motiveren om door te gaan.”
Anouk & Gitte
Read More
“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”
Previous
Next

Haal nog meer uit je gezondheid!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, blogs, tips, adviezen en nog veel meer!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.