Over ons

Specialist in het optimaliseren van bewegen en het verhelpen van pijnklachten.


Fitbymovement is gespecialiseerd in het optimaliseren van bewegen van het menselijk lichaam. Denk aan het verhelpen of voorkomen van pijnklachten, het verbeteren van sportprestaties of het fitter en energieker kunnen bewegen. 

Onze visie: Iedereen zou in staat moeten zijn om te sporten, bewegen en lichamelijk te kunnen presteren zonder pijnklachten te ervaren.

Ons doel is om jou pijnvrij en energiek te laten bewegen! 

Om beweeggedrag te veranderen, moet je eerst begrijpen waar je klachten vandaan komen. We streven er daarom naar je ook te laten ervaren door welk gedrag je klachten in stand gehouden worden. 

Naast je fysieke klachten vinden we ook je mentale welzijn relevant!

Misschien is er sprake van bewegingsangst, negatieve herinneringen of een gebrek aan vertrouwen in je lijf? Zijn er dingen die je niet meer kunt door bijvoorbeeld pijnklachten? We kijken naar jou als persoon en werken samen aan meer vertrouwen in je lijf. 

Geen one size fits all, maar een individuele aanpak die zorgt voor het beste resultaat!

Oneindige bezoeken aan de fysiotherapeut, huisarts of specialist zijn voorbij! We pakken de oorzaak aan in plaats van het gevolg.

OVER-ONS

Meet the Trainer!


HI! Mijn naam is Koen Douwes, (sport) fysiotherapeut, personal trainer en trotse eigenaar van Fitbymovement.

Ik weet veel over het menselijk lichaam en hoe deze optimaal dient te functioneren. Het helpen van mensen die problemen ervaren met bewegen geeft me dan ook veel energie.

Mijn visie: Iedereen zou in staat moeten zijn om te sporten, bewegen en lichamelijk te kunnen presteren zonder pijnklachten te ervaren.

Ik graag met je aan de slag om ook jouw sporten en bewegen weer als prettig te laten ervaren. 

Onze tevreden klanten:


Mandy & Yori
Read More
“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”
Anne & Nina
Read More
“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”
Lotte & Liz
Read More
“We sporten nu een aantal weken bij Koen en het is echt een aanrader! De trainingen zijn erg afwisselend en uitdagend wat er voor zorgt dat we elke keer het beste uit onszelf halen. Er wordt goed op lichaamshouding gelet en de trainingen worden aangepast naar wens. Koen pakt het serieus aan, maar is ook altijd in voor een geintje. Waar we het zelf allang hadden opgegeven, blijft Koen ons motiveren om door te gaan.”
Anouk & Gitte
Read More
“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”
Previous
Next

Blijf op de hoogte!

Haal nog meer uit je gezondheid!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, blogs, tips, adviezen en nog veel meer!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.