Sportperformance

Sportperformance


Tijdens de sportperformance trajecten licht de focus op het verhelpen van pijnklachten of het verbeteren van jouw sportprestaties. Wil je simpelweg een verbeterde algehele fitheid, trainen voor een marathon, pijnvrij kunnen traplopen of je  sprintsnelheid tijdens voetbal verbeteren? 

We beginnen met het in kaart brengen van jouw beginsituatie. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakt programma zodat we jouw fitheid stapsgewijs naar een hoger niveau kunnen tillen!

We bieden de sportperformance trainingen als volgt aan:

Personal training


Personal training, 1 op 1 samen werken met een trainer die enkel en alleen aandacht heeft voor jouw persoonlijke doelstelling.  Tijdens de training staat jouw wens en behoefte centraal. We werken samen aan een programma dat volledig is afgestemd op jouw behoeftes en belastbaarheid. 

Het verbeteren van jouw kwaliteit van bewegen, het verhelpen of voorkomen van pijnklachten of het verbeteren van jouw sportprestaties is onze prioriteit!

Duo personal training

Vind je alleen sporten maar niks? Dan is Duo personal training wellicht wat voor jou! We doorlopen dezelfde stappen als bij een individueel traject, maar trainen dan in duo’s. Door een intakegesprek en wat inspanningstesten brengen we de beginsituatie in kaart. Zo werken jullie ieder aan jullie eigen doelstelling, maar hoef je niet alleen te sporten!

Tijdens de training komen verschillende kracht en conditievormen aan bod, maar ook wat samenwerkingsvormen om zo samen nog meer te bereiken!

Small Group - Personal Training

Gericht op jou als individu, maar dan in groepsverband


De Small group – personal training is er voor de fanatieke sporter die graag onder begeleiding wil sporten, maar dan in klein groepsverband.

Tjidens de training werk je na een gezamenlijke warming up aan een een individueel plan. De oefeningen worden nauwkeurig uitgekozen zodat ze goed afgestemd zijn op ieder zijn fitheid.

Zo sport je volledig op je eigen niveau, maar toch gezellig met 3 andere medesporters. Door middel van gezamenlijk afsluitend circuit ga je samen met jou medesporters nog even tot het gaatje om het meeste uit je training te halen.

Door het groepsmaximum van 4 personen blijft de begeleiding en kwaliteit hoog en behaal jij optimaal resultaat.

Veelgestelde vragen


Tijdens één sportperformance sessie staat jouw doel centraal. We starten met een korte warming-up en gaan vervolgens direct aan de slag met de oefeningen en bewegingen waarin jij beter of fitter wil worden.  We trainen intensief maar wel gericht op jouw doelstelling. 

De sportperformance trainingen zijn voor iedereen die ook maar iets wil bereiken op het gebied van bewegen. of je nou de trap niet meer op komt door knieklachten of een marathon wil rennen. Vanuit elke beginsituatie kunnen we werken naar jouw persoonlijke doelstelling.

Alle trainingen vinden plaats in onze eigen gym in Elshout!  Indien je een sport specifieke hulpvraag hebt kan gekozen worden om buiten te trainen.

Ook duo personal training wordt aangeboden in 12 weken. We laten aan jullie hoe vaak jullie willen trainen. Dit gebeurd in overleg.

Indien je een specifieke hulpvraag hebt waar alleen jij voor wil trainen, raden we je aan om te starten met een individueel traject. Tijdens de duo personal training is de aandacht op 2 personen gericht en dus iets meer verdeeld. Heb je iets minder aandacht nodig maar vind je het simpelweg leuk om met je partner, broer, moeder of buurman te sporten? 

Dan is de Duo personal training wat voor jou!

Stond je vraag er niet tussen?
Neem contact op

Zij gingen je voor


Mandy & Yori
Read More
“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”
Anne & Nina
Read More
“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”
Lotte & Liz
Read More
“We sporten nu een aantal weken bij Koen en het is echt een aanrader! De trainingen zijn erg afwisselend en uitdagend wat er voor zorgt dat we elke keer het beste uit onszelf halen. Er wordt goed op lichaamshouding gelet en de trainingen worden aangepast naar wens. Koen pakt het serieus aan, maar is ook altijd in voor een geintje. Waar we het zelf allang hadden opgegeven, blijft Koen ons motiveren om door te gaan.”
Anouk & Gitte
Read More
“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”
Previous
Next

Haal nog meer uit je gezondheid!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, blogs, tips, adviezen en nog veel meer!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.