Small-Group Personal Training

Gericht op jou als individu, maar dan in groepsverband.


Tijdens een intakegesprek maken we samen een plan om volledig te voldoen aan jouw wensen en behoeftes.

Tjidens de training werk je na een gezamenlijke warming up aan jouw individuele plan. Zo sport je volledig op je eigen niveau, maar toch gezellig met 3 andere medesporters. Door middel van gezamenlijk afsluitend circuit ga je samen met jou medesporters nog even tot het gaatje om het meeste uit je training te halen.

Door het groepsmaximum van 4 personen blijft de begeleiding en kwaliteit hoog en behaal jij optimaal resultaat.

Veelgestelde vragen


De trajecten small group-personal training zijn vollediig afhankelijk van jouw behoeftes. Zo kun je kiezen voor 10lessen, 20 lessen of 30 lessen. Zelf kun je er dan voor kiezen of je deze lessen 1 of 2x per week in zet! Je schrijft je in voor de les en de trainer zorgt er voor dat jouw training invulling krijgt.

Vaak gebeurt het dat mensen vanuit personal training doorstromen naar de small group personal training. Dit heeft vaak ook financiele voordelen. Indien je dus al enkel ervaring hebt in de sport en je het niet erg vind om samen te sporten met anderen is dit wellicht wat voor jou!

Net als bij individuele personal training wordt jouw training bepaald aan de hand van een uitgebreid intake gesprek!

Stond je vraag er niet tussen?
Neem contact op

Zij gingen je voor


Mandy & Yori
Read More
“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”
Anne & Nina
Read More
“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”
Lotte & Liz
Read More
“We sporten nu een aantal weken bij Koen en het is echt een aanrader! De trainingen zijn erg afwisselend en uitdagend wat er voor zorgt dat we elke keer het beste uit onszelf halen. Er wordt goed op lichaamshouding gelet en de trainingen worden aangepast naar wens. Koen pakt het serieus aan, maar is ook altijd in voor een geintje. Waar we het zelf allang hadden opgegeven, blijft Koen ons motiveren om door te gaan.”
Anouk & Gitte
Read More
“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”
Previous
Next

Haal nog meer uit je gezondheid!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, blogs, tips, adviezen en nog veel meer!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.