Reviews

Lees wat anderen zeggen over FIT BY MOVEMENT!

review-sofie-maartje

“Trainen bij Koen is zeker een aanrader! Zelf zijn we beiden bij 0 begonnen en merken we iedere week vooruitgang. Koen zorgt elke keer voor een andere training met de nodige uitdaging. Er wordt goed gekeken naar de kwaliteit van de training en rekening gehouden met blessures. Dat is een van de redenen dat de trainingen van Koen zo top zijn. Je haalt het uiterste uit jezelf, maar op een goede manier en met een gezonde dosis humor.”

Maartje & Sofie

review-fit-by-movement-personal-training
review-personal-training
mandy-yori

“We sporten nu een aantal weken bij Koen en het is echt een aanrader! De trainingen zijn erg afwisselend en uitdagend wat er voor zorgt dat we elke keer het beste uit onszelf halen. Er wordt goed op lichaamshouding gelet en de trainingen worden aangepast naar wens. Koen pakt het serieus aan, maar is ook altijd in voor een geintje. Waar we het zelf allang hadden opgegeven, blijft Koen ons motiveren om door te gaan.

Lotte & Liz

“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”

Anouk & Gitte

“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”

Mandy & Yori

review-fit-by-movement
coaching-review
review-fitbymovement

“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”

Anne & Nina

“FIT BY MOVEMENT is echt een aanrader! Mijn persoonlijke ervaringen met Koen als personal trainer zijn super. Door 2 keer per week te sporten voelde ik na 2 weken al zo veel verbetering. Zelf eet ik graag lekker en veel, maar door de aanpak van Koen ben ik bewuster gaan eten. Het eerste resultaat is al zichtbaar, ik ben na 4 weken al van 110.6 kg naar de 106.0 gegaan.”

Ben Klerks

“Personal training bij Koen is precies wat je nodig hebt als je meer kracht en spieren wilt, maar niet weet waar je moet beginnen. De trainingen zijn altijd gezellig en Koen komt altijd voorbereid. Iedere training is anders en zwaarder, wat ik super leuk vind. Wat ik het fijnste vind is dat Koen ook veel weet over fysiotherapie. Dit geeft mij een veilig gevoel tijdens het trainen. Zeker een aanrader!”

Krystyna Havdyda

Interesse gekregen na de reviews?

Klaar om samen te werken aan jouw fysieke doelstellingen op een manier die bij jouw past? Bekijk de tarieven of neem contact met mij op!