Personal Training

Een van de belangrijkste factoren in sport is plezier en succesbeleving. Door middel van leuke en afwisselende trainingen ga ik er voor zorgen dat jij plezier ervaart in sporten. Tijdens de trainingen werken we samen aan jouw persoonlijke doelstelling.

Aan de hand van een intake worden de lessen ingericht op jouw niveau, waarna we elke week streven naar vooruitgang.

Wil je afvallen, conditie verbeteren, sterker worden of op een prettige manier sporten onder goede begeleiding? Dan kan ik je daarbij helpen!

Personal Training

Personal training. Aan de hand van een uitgebreid intake gesprek maken we een trainingsplan op maat, waarbij we elke 1 op 1 training afstemmen op wat jij wilt bereiken! Elke training wordt je door diverse oefeningen uitgedaagd om het maximale uit je zelf te halen, met de juiste deskundige begeleiding.

Medisch Personal Training

Ondanks een blessure of een geschiedenis aan blessures toch het maximale uit je training halen? Ik ga met je in gesprek om een passend plan op te stellen, dat past bij jou als individu. Vanuit fysiotherapeutisch oogpunt houdt ik rekening met jouw klachten, zodat je zorgeloos kan sporten en toch succes kan ervaren.

Duo Personal Training

Vind je het leuk of prettig om samen met je partner, buurvrouw, vader of zus te sporten onder deskundige begeleiding? Dan is duo personal training wat voor jou! Op een leuke creatieve wijze werken we samen aan jullie gezamenlijke of ieders persoonlijke doelstelling.

Vele gingen je voor, lees de reviews!

“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”

Mandy & Yori

review-fit-by-movement

“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”

Anne & Nina

review-personal-training

“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”

Anouk & Gitte

Maak kennis met jouw personal trainer!

Hi! Mijn naam is Koen Douwes!

Ik vind het enorm leuk om mensen te helpen zichzelf fysiek te verbeteren. Na mijn studie sport en bewegen heb ik in 2021 de opleiding fysiotherapeut met succes afgerond.

Door mijn fysiotherapeutische kennis weet ik veel over het menselijk lichaam en hoe je dit kan trainen op allerlei manieren. In creativiteit, aanpassing en een dosis humor ligt mijn kracht.

Om hier een stap verder in te nemen wil ik de uitdaging aan gaan om jou te helpen je fysieke doelen te behalen!