Over FIT BY MOVEMENT

Hi! Mijn naam is Koen Douwes.

Ik vind het enorm leuk om mensen te helpen zichzelf fysiek te verbeteren. Na mijn studie sport en bewegen heb ik in 2021 met succes de opleiding fysiotherapie afgerond en ben ik deeltijd werkzaam als fysiotherapeut, waarbij ik veel affiniteit heb met sport.

Door mijn fysiotherapeutische kennis weet ik veel over het menselijk bewegingsapparaat en hoe je dit kan trainen op allerlei manieren. In deskundigheid en aanpassen aan niveau ligt mijn kracht.

Om hier een stap verder in te nemen wil ik de uitdaging aan gaan om jou te helpen je fysieke doelen te behalen!

JANET MORRIS

FIT BY MOVEMENT gaat graag samen met jou aan de slag om jouw gezondheidsdoelstellingen op een duurzame manier te behalen. Het volgen van een plan op maat met ruimte voor leuke en lekkere dingen, waardoor je een levensstijl ontwikkelt die op langere termijn vol te houden is. We streven ernaar om je op een leuke maar toch effectieve manier succes te laten ervaren.

FIT BY MOVEMENT streeft er naar om sporten, bewegen en voedingsbegeleiding voor iedereen laagdrempelig en leuk te maken, zodat ook jij kan werken aan dat gene wat je wil bereiken, op een manier die bij jou past!

Samen werken we aan een gezondere versie van jezelf. Hierbij staat kwaliteit, succesbeleving en plezier voorop.

Interesse gekregen?

Klaar om samen te werken aan jouw fysieke persoonlijke doelstellingen op een manier die bij jouw past? Bekijk het aanbod of neem gelijk contact op!