Coaching

Naast sporten en bewegen is ook voeding essentieel om een gezonde leefstijl te ontwikkelen of dichterbij jouw doelstellingen te komen. In een uitgebreid coaching traject ga ik met je in gesprek om stap voor stap aanpassingen te maken in jouw voedings- en bewegingsgewoontes. Gecombineerd met personal training of volledig online.

Samen gaan we aan de slag op een manier die past in jouw dagelijkse leven en welke op lange termijn vol te houden is. Door een wekelijkse check up hebben we elke week intensief contact. Er zijn verschillende pakketten in coaching beschikbaar. Bekijk snel het aanbod of vraag naar de mogelijkheden!

Tijdens een coaching traject wordt gebruik gemaakt van de FitbyMovement app. Zo heb jij al je progressie, trainingsplannen, en voedingsplannen in een online omgeving. Jouw personal trainer op broekzakformaat!

coaching-review

FIT BY MOVEMENT is echt een aanrader! Mijn persoonlijke ervaringen met Koen als personal trainer zijn super. Door 2 keer per week te sporten voelde ik na 2 weken al zo veel verbetering. Zelf eet ik graag lekker en veel, maar door de aanpak van Koen ben ik bewuster gaan eten. Het eerste resultaat is al zichtbaar, ik ben na 4 weken al van 110.6 kg naar de 106.0 gegaan.

Ben Klerks

Maak kennis met jouw personal trainer!

Hi! Mijn naam is Koen Douwes.
Ik vind het enorm leuk om mensen te helpen zichzelf fysiek te verbeteren. Na mijn studie sport en bewegen heb ik in 2021 met succes de opleiding fysiotherapie afgerond en ben ik deeltijd werkzaam als fysiotherapeut, waarbij ik veel affiniteit heb met sport.

Door mijn fysiotherapeutische kennis weet ik veel over het menselijk bewegingsapparaat en hoe je dit kan trainen op allerlei manieren. In deskundigheid, en aanpassen aan niveau ligt mijn kracht.

Om hier een stap verder in te nemen wil ik de uitdaging aan gaan om jou te helpen je fysieke doelen te behalen!