Business bootcamp

Tijdens de business bootcamp ga je met je collega’s tot het uiterste. Een uitdagende training met gevarieerde fitnessoefeningen in zowel kracht, uithoudingsvermogen en core-stability. Alle componenten om vitaliteit op de werkvloer te verbeteren.

Ook teambuilding staat tijdens de bootcamp centraal. Door middel van uitdagende wedstrijd- en samenwerkingsvormen laat je zien wie de fitste collega is.

Maak kennis met je personal trainer!

Hi! Mijn naam is Koen Douwes.

Ik vind het enorm leuk om mensen te helpen zichzelf fysiek te verbeteren. Na mijn studie sport en bewegen heb ik in 2021 met succes de opleiding fysiotherapie afgerond en ben ik deeltijd werkzaam als fysiotherapeut, waarbij ik veel affiniteit heb met sport.

Door mijn fysiotherapeutische kennis weet ik veel over het menselijk bewegingsapparaat en hoe je dit kan trainen op allerlei manieren. In deskundigheid en aanpassen aan niveau ligt mijn kracht.

Om hier een stap verder in te nemen wil ik de uitdaging aan gaan om jou te helpen je fysieke doelen te behalen!

Lees de reviews!

review-personal-training
review-fit-by-movement
mandy-yori-groepsles

“Voor dat we begonnen heeft Koen ons gevraagd wat ons doel was. Op dit doel heeft Koen de trainingen aangepast. Na 10 lessen hebben we beide gemerkt dat we een stuk fitter zijn geworden. De personal trainingen waren niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig! Koen is flexibel in het inplannen van de lessen, wat ook erg fijn is!”

Anouk & Gitte

“De duo personal training is zeker een aanrader voor mensen die samen met een vriend/vriendin willen sporten onder begeleiding. De lessen zijn erg divers en worden afgestemd op jouw wensen en niveau. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Daarnaast verleggen we elke week onze grenzen, hierdoor blijven we goed gemotiveerd!”

Anne & Nina

“Het is fijn om met Koen te trainen. Naast het feit dat hij fysiotherapie studeert, is hij erg betrokken en zorgvuldig. Koen bereidt de lessen altijd voor en zorgt voor een leuke variatie in trainingen. Iedere keer daagt hij ons uit onze grenzen te verleggen. Dit is motiverend. Met zijn creativiteit en humor loodst hij ons de trainingen door. Een aanrader!”

Mandy & Yori